Saturday 21 February 2009

Originile Neamului Arian si problema reptiliana (part 1)

Cunoașterea nu este buna sau rea,ea este pur si simplu. Modul în care este folosita ea poate fi însă benefic sau malefic. Inițiații aflați pe nivelurile superioare ale organizației (masonice) știu foarte bine în ce constă influența magnetică a soarelui asupra minții umane, care sunt efectele planetelor asupra comportamentului oamenilor, cum pot fi manipulate timpul, cunoștința, energia, conștiința, vremea și încă multe altele. Dacă este folosită în mod rău intenționat,această cunoaștere poate deveni incredibil de distructivă și manipulatoare, lucru care s-a și întâmplat. Simultan, reptilienii și-au folosit societățile secrete pentru a crea instituții publice precum partidele politice, cu ajutorul cărora extrag orice cunoștințe avansate din circuitul public. Inchiziția a reprezentat un excelent exemplu în această direcție . Să vorbești în acele vremuri de probleme ezoterice,înseamnă să-ți semnezi singur condamnarea la moarte. Acest mecanism a funcționat atat de bine,încât până și la ora actuală mai există creștini care demonizeaza si condamna cunoașterea ezoterică, pe care o consideră "demoniacă", deși însăși religia lor a fost fundamentată pe această cunoaștere.





Invariabil reptilienii pur-sânge și hibrizii manipulați de aceștia au ajuns în poziții de conducere în toate țările unde s-au stabilit. Nivelul lor de cunoaștere era mult deasupra celui general. În plus,ei aveau un plan pe termen lung de îndeplinit,susținut de reptilienii din regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni, respectiv Marea Opera a Tuturor Timpurilor, după cum avea să fie denumit de către francmasoni. Acest plan presupunea folosirea populației ne-reptiliene ca sclavi și preluarea puterii politice și religioase de preoții și inițiații Frăției ,care se asigurau-printre altele- de retragerea din circuitul public a tuturor informațiilor ezoterice și ascunderea acestora în societăți secrete. După potop, rasa albă s-a extins din Munții Caucaz și munții Iranului și ai Kurdistanului către Egipt,Israel/Palestina și teritoriul ocupat la ora actuală de Iordania,Siria,Irak,Iran și Turcia,până la Munții Caucaz. Deloc întâmplător aceasta a fost regiunea în care s-au născut toate marile religii ale lumii. În Antichitate, civilizațiile Sumerului,Babilonului și Asiriei au apărut pe teritoriul actual al Irakului,în timp ce Turcia era cunoscută ca Asia Minor (mică) sau Persia. Arhiepiscopul de Cashel, Richard Laurence, cel care a tradus prima ediție în engleză a Cărții lui Enoch din limba etiopiană, a tras concluzia (analizând descrierea celei mai lungi zile a anului) că autorul textului trebuie să fi trăit în regiunea nordului Caucazului sau a Carpaților, și nu în Palestina,așa cum cred majoritatea oamenilor. Aceasta este zona din care au apărut cele mai multe linii genealogice reptilo-umane,textul original al Cărții lui Enoch fiind mult mai vechi decât cel al Cărții lui Noe . Pe măsură ce s-a extins în noile teritorii, rasa ariană a fost cunoscută sub diferite nume, cele mai semnificative fiind cele de hitiți ,fenicieni,sciți si traci. Sunt convins că au existat și alte așezări ariene în afara acestor regiuni,poate chiar și în Britania,și sunt la fel de sigurca Cheia adevăratei istorii a umanității din ultimii 9000 de ani este însă situată predominant in regiunea muntoasă din jurul Caucazului,Carpaților,Alpilor, coborănd către câmpiile Sumerului și a Egiptului.



Cu cât m-am adâncit mai mult în studierea acestor probleme,cu atât mai mult am avut de-a face cu munții Caucaz. Nu cred că este deloc întămplător faptul că americani numesc rasa albă : "rasa caucaziană". Chiar și istoricii oficiali recunosc faptul că civilizația și religia hindusă a apărut printr-o migrație masivă a rasei ariene din munții Caucaz către valea Indului,în jurul anului 1550 î.e.n. Aceeași rasă ariană (arienii iși spuneau ei însăși arya) a introdus limba sanscrită în India, precum și legendele și miturile din cărțile sfinte hinduse cunoscute sub numele de Vede . În urma unor cercetări exhaustive asupra rasei ariene, L.A. Waddell a ajuns la concluzia că părintele primului rege arian al Indiei consemnat de istorie (menționat în epopeea Mahabharata și în istoria budistă a Indiei) a fost ultimul rege istoric al hitiților din Asia Mică. Arienii indieni adorau soarele sub forma lui Indra, Părintele Zeilor, în timp ce hitiții-fenicienii numea același Părintele al Zeilor: Indara. Același popor arian s-a stabilit sub diferite nume în Sumer,Babilon,Egipt și Asia Mică, actualmente Turcia,precum și alte țări din jur, ducând cu ei aceleași legende, mituri și religii. Toate provin din aceeași sursă, această rasă ariană despre care se spune că a venit de pe Marte.
În secolul al VIII-lea ,un popor care trăia în regiunea Caucazului și în sudul Rusiei (numit poporul khazar) s-a convertit în masă la religia evreiască. Mai târziu , când imperiul a înflorit, această populație a emigrat către nord, stabilindu-se în alte părți ale Rusiei, în Lituania și Estonia. De aici,ei au pătruns în Europa Occidentală, de unde au ajuns în Statele Unite. De pildă, familia Rotschild este de origine khazară. Aceștia sunt oamenii care au impus cucerirea Palestinei arabe dupa cel de-al Doilea Război Mondial, pretinzând că "Dumnezeu" le-a dat dreptul divin de a se instala în țara destinată de el "poporului ales". În realitate țara din care au provenit este regiunea Caucazului și sudul Rusiei, nu Israelul. Dacă vreți informații detaliate despre această chestiune și despre manipularea pusă la cale de organizațiile secrete care s-a ascuns in spatele creării statului modern Israel.(mai corect să-i spunem Rotschild-land), recomand lucrarea lui David Icke - Și Adevărul vă va face Liberi (And the Truth Shall Set You Free).

No comments:

Post a Comment